خانه / اخبار کشتی ایران و جهان / اخبار داخلی / دبیر برای من قابل احترام است

دبیر برای من قابل احترام است

بازدیدها: 261

 کشتی گیر سنگین وزنکشورمان گفت: هدفم از اعتراض به چاپ عکس دبیر بر روی سر برگ هیات کشتی استان گیلان دفاع از جایگاه قهرمانان گیلانی است.

اواسط هفته گذشته مصاحبه‌ای از زبان “فردین معصومی” کشتی‌گیر مطرح ماسالی مبنی بر اینکه چرا به جای عکس قهرمانان مطرح استان خود که دارای عناوین مختلف جهانی و… هستند، عکس علیرضا دبیر قهرمان المپیک و جهان که تهرانی است را باید روی سر برگ هیات کشتی این استان به چاپ برسد، روی یکی از سایت های خبری آمد و ذهنیتهایی را به وجود آورد.
دارنده مدال نقره جهانی دانمارک که دل پری از زرنگ بازی مسئولان هیات کشتی استانش داشت اظهار داشت: متاسفم از کسانی که خود را به ظاهر دوست مطرح می‌‌کنند اما از پشت به آدم خنجر می‌زنند و می‌خواهند توپ را به زمین دیگران بیندازند تا مرا رو در روی قهرمان بزرگی مثل علیرضا دبیر قرار بدهند.
وی در ادامه تاکید کرد: گلایه‌ من نسبت به کم توجهی مسئولان هیات کشتی گیلان به قهرمانان این خطه بوده، نه اینکه اعتراضی داشته باشم نباید عکس علیرضا دبیر را چاپ کنند چرا که او از قهرمانان بزرگ جهان و المپیک است و هر موقع کاری هم داشته باشم با وی مشورت کرده و خواهم کرد.
کشتی‌گیر ماسالی در ارتباط با صحبت مسئولان هیات کشتی گیلان که مطرح کرده‌اند از این به بعد عکس هیچ کشتی‌گیری را روی سر برگ هیات چاپ نخواهیم کرد تا گلایه‌ای پیش نیاید، افزود: دلسوزی آنها زمانی به من ثابت شد که در حاشیه برگزاری مسابقات قهرمانی بسیج کشور عکس باختم مقابل علی عیسی‌یف آذربایجانی در مسابقات جام جهانی تهران اتفاق افتاد را به چاپ رسانده بودند بود.
نفر سوم جهانی ۲۰۰۶ گوانگجو تصریح کرد: اگر هدف آنها احترام گذاشتن به قهرمانان گیلانی است چرا عکس امثال ابراهیم مهربان، حسین نیک‌نژاد، معین بشارتی، شاد منفعت و… را چاپ نمی‌کنند؟ حالا که من به اشتباه آنها اعتراض کرده‌ام می‌خواهند با زرنگ بازی به قهرمان مطرح جهان و المپیک بی احترامی کنند.
نایب‌قهرمان بازیهای آسیایی دوحه قطر خاطر نشان کرد: هر موقع به اشتباه آقایان اعتراضی داشتم آنها خود را بی گناه جلوه می‌دادند و می‌گفتند اتفاقات پیش آمده در دوران ریاست آقای امانی رئیس هیات قبلی استان بوده، در حالی که متوجه شدم مسئولان فعلی به ظاهر رفیق هستند اما از پشت به من خنجر می‌زنند.
معصومی درپایان گفت: از آمادگی بالایی برخوردارم ابتدا تلاشم برای مدال جهانی مسکو خواهد بود سپس در صورت قرار گرفتن در ترکیب تیم‌ملی در بازی های آسیای گوانگجو نیز خودم را بدون شانس نمی‌دانم.

درباره‌ی admin

حتما ببینید

طلایه دار ادبیات نوظهور کشتی

بازدیدها: 1719 متاسفانه و شوربختانه، انتخابات فدراسیون کشتی آنطور که به صلاح کشتی بود رقم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *