لغو جام حبیبی و موحد

بازدیدها: 14

علیرغم تلاش مسئولین هیات کشتی مازندران و بنا بر اعلام قبلی رقابتهای جام بین المللی موحد و حبیبی امسال برگزار نمیشود و از طرفی اعزام تیم منتخب مازندران به مسابقات جام اوماخانوف قطعی نشده است. رئیس هیات کشتی مازندران به تشریح کامل مسائل جانبی پرداخت.

اصغر ثمربخش رئيس هيأت كشتي مازندران با بيان اين مطلب افزود: عليرغم تلاش مسئولان كميته‌ي روابط بين‌الملل فدراسيون كشتي و رايزني‌هايي كه با كمك رئيس كميته‌ي روابط بين‌الملل فدراسيون كشتي در رقابت‌هاي جهاني دانمارك با كشورهاي صاحب نام داشتيم تا امروز بيشتر تيم‌ها از شركت در اين رقابت‌ها انصراف داده‌اند.

وي ادامه داد: تنها تيم داغستان روسيه براي شركت در اين رقابت‌ها اعلام آمادگي كرده است و ما در نهايت به اين نتيجه رسيديم كه به احتمال فراوان امسال اين رقابت‌ها را برگزار نكنيم.

ثمربخش تأكيد كرد: در نظر داريم با همكاري كميته‌ي روابط بين‌الملل فدراسيون كشتي و با مكاتبه با مسئولان فدراسيون جهاني كشتي،‌ رقابت‌هاي جام حبيبي و موحد را از سال آينده قبل از رقابت‌هاي جهاني و احتمالا در مردادماه برگزار كنيم تا تيم‌هاي بيشتري در اين رقابت‌ها شركت كنند.

وي در مورد حضور تيم مازندران در جام اوماخانوف در داغستان روسيه اظهار داشت: عليرغم اعلام اسامي ما و پيگيري صورت گرفته از طرف فدراسيون كشتي و مسئولان كشتي داغستان تا عصر امروز سه‌شنبه ويزاي سفر ما صادر نشده و حضور در اين رقابت‌ها در پرده‌اي از ابهام قرار دارد.

 

درباره‌ی admin

حتما ببینید

طلایه دار ادبیات نوظهور کشتی

بازدیدها: 1719 متاسفانه و شوربختانه، انتخابات فدراسیون کشتی آنطور که به صلاح کشتی بود رقم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *