خانه / اخبار کشتی ایران و جهان / اخبار داخلی / با بودجه ای ۵۰ میلیمونی در برابر ۷۰۰ میلیون

با بودجه ای ۵۰ میلیمونی در برابر ۷۰۰ میلیون

بازدیدها: 18

سرپرست تيم گاز اردبيل بعد از قبول شكست برابر تيم هم‌نامش در ليگ فرنگي گفت: در هفته دوم مسابقات، با بودجه ۵۰ ميليوني برابر گاز كرمانشاه ۷۰۰ ميليوني كشتي گرفتيم.

علي اشكاني در گفت‌وگو با  خبرگزاري فارس اظهار داشت: ابتدا قرار بود با بودجه خوبي در ليگ فرنگي شركت كنيم؛ اما اتفاقاتي رخ داد كه اين مسئله منتفي شد و ابتدا قصد انصراف داشتيم؛ اما با مساعدت استاندار، اداره كل تربيت‌بدني و همچنين شركت گاز اردبيل در ليگ ماندني شديم. بودجه ما امروز ۵۰ ميليون تومان است و بودجه تيم مقابل نيز ۷۰۰ ميليون بود براين‌اساس كاملا طبيعي بود برابر كرمانشاهي‌ها انتظار برد نداشته باشيم.
وي تاكيد كرد: پيش از آنكه روي تشك برويم هم مي‌دانستم بازنده اين مسابقه هستيم؛ اما ما اهداف بزرگ‌تري كه همان احياي كشتي اردبيل است را دنبال مي‌كنيم. قبلا استان ما قطب كشتي‌ فرنگي بوده و مدتي است از گذشته‌اش فاصله گرفته، من به عنوان يك اردبيلي از اين وضعيت ناراحت هستم و به همين دليل نزديك به ۲۰ بار به تهران آمده و با خواهش، حضور تيم گاز در ليگ را پيگيري كردم.
نايب‌قهرمان كشتي فرنگي جهان در سال ۲۰۰۵ ادامه داد: همين كه قدمي براي كشتي استان برداشتم برايم راضي‌كننده است. در ادامه نيز به حمايت‌هاي مسئولان و نمايندگان استاني اميدوار هستم. زماني كه از شركت در ليگ انصراف داديم ابتدا گفتم راحت شدم؛ اما وجدانم ناراحت بود و دوباره موضوع را پيگيري كردم تا در ليگ ۸۸ حضور پيدا كنيم.
اشكاني در مورد نفراتي كه گاز اردبيل را در ليگ فرنگي همراهي مي‌كنند، تصريح كرد: به خاطر بودجه كم‌مان نتوانستيم شاخص‌هاي استان را جذب كنيم. در مقابل كرمانشاهي‌ها نفرات اول و دوم تيم ملي را در اختيار داشتند. البته بايد از امير علي‌اكبري تشكر كنم كه با وجود تمرين كمي كه داشت در تركيب تيم قرار گرفت و مبارزه خوبي برابر حريفش ارائه كرد. حضور او در تيم گاز اردبيل براي همه نفرات‌مان روحيه بخش بود.

درباره‌ی admin

حتما ببینید

طلایه دار ادبیات نوظهور کشتی

بازدیدها: 1783 متاسفانه و شوربختانه، انتخابات فدراسیون کشتی آنطور که به صلاح کشتی بود رقم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *