خانه / اخبار کشتی ایران و جهان / اخبار داخلی / کارهای بزرگ نیاز به حضور آدم های بزرگ دارد

کارهای بزرگ نیاز به حضور آدم های بزرگ دارد

بازدیدها: 21

قهرمان اسبق کشتي ايران و جهان با انتقاد از نحوه برگزاري رقابتهاي ليگ کشتي گفت: به جرات مي توان پيکارهاي ليگ کشتي فرنگي را نقطه اوج سوء مديريت افرادي خواند که هم اکنون در راس امور اين رشته قديمي و مدال آور کشورمان قرار دارند.

محمدحسين محبي در گفت و گو با ايرنا افزود: تمام اهالي کشتي مي دانند که متوليان فدراسيون کشتي تنها براي رفع مسووليت به برگزاري رقابتهاي ليگ مي پردازند که نا به ساماني در ليگ کشتي فرنگي نيز گواه همين ادعاست.
رييس اسبق هيات کشتي استان کرمانشاه گفت: البته توقع زيادي نيز نمي توان از اين مسوولان داشت، چراکه باري به هر جهت برگزار کردن ليگ به همين مسايل منتهي مي شود که هم اکنون شاهد آن هستيم.
تجربه ثابت کرده نمي توان تنها براي خالي نبودن عريضه دست به اقدامات اين چنيني زد، چراکه کارهاي بزرگ نياز به برنامه ريزي و حضور آدم هاي بزرگ دارد.
وي در خصوص عدم قاطعيت فدراسيون کشتي در برخورد با باشگاه هاي حاضر در ليگ افزود: زماني که فدراسيون کشتي در اين گونه موارد هيچ تعهد و مسووليتي را بر گردن نمي گيرد، باشگاه هاي شرکت کننده در ليگ نيز با اقتدار کامل به برداشت هاي شخصي دست زده و به نوعي در اين عرصه ميانداري و مديريت مي کنند.
محبي با اشاره به رقابتهاي ليگ کشتي فرنگي ابراز داشت: متاسفانه در اين رقابتها هر باشگاهي بنا بر توان خود هرچه خواست، کرد و شاهد آن بوديم که يک روزاين تيم حاضر به ادامه پيکارها نبود و روز ديگر آن تيم نظر مساعدي به حضور در رقابتها نداشت.
پيشکسوت کشتي کشورمان در پايان با خالي ماندن عرصه مديريت اين رشته از حضور بزرگان و استخوان خرد کرده هاي کشتي گفت: به هرحال نمي توان بيش از اين انتظار داشت، چراکه فعلا بسياري از بزرگان و پيشکسوتان با تجربه کشتي ايران، رفتن را بر ماندن در عرصه مديريت ترجيح داده و اداره امور به دست افرادي افتاده که به هيچ عنوان نمي توانند از تمام پتانسيل موجود کشتي بهره ببرند.

درباره‌ی admin

حتما ببینید

طلایه دار ادبیات نوظهور کشتی

بازدیدها: 1719 متاسفانه و شوربختانه، انتخابات فدراسیون کشتی آنطور که به صلاح کشتی بود رقم …

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *