بازدیدها: 3
مربي كشتي همدان گفت: كادر فني تيم ملي آزاد حداقل فرصت يك مسابقه را به جمال ميرزايي بدهد.
رضا سامعي در گفتوگو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: ميرزايي مليپوش سال گذشته وزن ۸۴ كيلوست. منصفانه اين است كه كادر فني تيم ملي حداقل فرصت يك مسابقه را به او بدهند. با توجه به اينكه در تقويم فدراسيون، مسابقه انتخابي تيم ملي به صورت ۲ مرحلهاي گنجانده شده بود، ميرزايي قصد داشت با شركت در يكي از آنها بار ديگر به دوبنده تيم ملي برسد.
وي تاكيد كرد: ميرزايي بسيار سرخورده شده و تمرينش را كم كرده است. وقتي ميبيند تلاشش به تيم ملي ختم نميشود، دليلي براي تمرين زياد و سنگين نميبيند.
مربي سازنده جمال ميرزايي خاطرنشان ساخت: كاش مانند سعيد ابراهيمي به جمال ميرزايي هم ميگفتند كه در جام شهيدشيرودي كشتي بگيرد و اين ملاك دعوتش به اردو ميشد. او حتما در تنكابن ميتوانست اول شود؛ اما كادر فني تيم ملي به او نگفت كشتي بگيرد. ميرزايي به عنوان مليپوش سال گذشته سزاوار اين برخورد نيست. نميگويم او صددرصد همه حريفان داخلياش را شكست ميدهد؛ اما ميتوان براي او يك مسابقه انتخابي گذاشت.